Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
ÚJDONSÁG!

Akár azonnali készpénzfizetéssel is át tudjuk venni az eladásra kínált kölyköket! Afeltételekről a 06309648987-es számon lehet érdeklődni!

Érdekes!

A minap telefonált egy úr, hogy vegyük át a kutyáit. Mikor rákérdeztem a fajtára, közölte, hogy nem tudja, majd megnézi.Kicsi fehér. Mikor megmondtam, hogy így nem tudok segíteni, pláne hogy a 9-10 hetes kutyák még egy oltást sem kaptak, nemes egyszerűséggel lerakta a telefont. Ezért itt szeretnék üzenni Neki: Kedves Uram! Sokan vannak ebben az országban, akik becsületesen, a kedvenceik érdekeit figyelembe véve tenyésztenek. Sajnos a mai világban nehéz becsületes gazdit találni a kölyköknek, és valljuk be, nem is olcsó. Vagyunk néhányan, akik éjt nappallá téve segítünk nekik, hogy anyagilag továbbra is finanszírozni tudják tevékenységüket. Mi nekik segítünk. Azoknak, akik tudják, hogy milyen fajtájú a kutyájuk, és aggódnak értük, és nem a gyors pénzkereset lehetősége miatt keresnek meg minket. Önnek oldalunk egyetlen sorát tudom ajánlani: "Szaporítók kíméljenek!" Csécsei Tímea

Állatorvos

A nálunk elhelyezett szukák orvosi költségei csökkennek, hála DR. BÁRDOS GYÖRGY-nek. (Szolnok, Arany János utca) Köszönjük!

Anyagi segítség

A mai naptól lehetőség nyílt arra, hogy anyagi segítséget nyújtsunk a bajba jutott tenyésztőknek.Felismertük,hogy hiába hangoztatjuk, hogy ne adják el áron alul a kölyköket, vagy a vemhes szukákat, ha kényszerből teszik. Így megkerestünk néhány alternatívát, amik megoldást jelenthetnek. Részletes információkért böngéssze oldalunkat.

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS!!!

http://www.maosz.hu/sajtoszoba.html

Vemhes szukák

Sajnálatos módon az utóbbi időben rengeteg hirdetés került fel az oldalakra, amikben vemhes szukákat árulnak. Mindenkit kérek, akinek tudomása van ilyenről, hívja fel a tulajdonos figyelmét, hogy milyen veszélyei vannak az ilyen állapotban történő értékesítésnek.Rengeteg felvásárló és szaporító "munkáját" könnyítik meg, főként a kölyökárban eladott kutyákkal. Majd a szukát a legjobb esetben szélnek eresztik, legrosszabban pedig a császározott szukát felnyitva a sorsára hagyják, mint néhány hete egy csivit, csak mert szerintük elég volt egy anyakutya három alomhoz. Amennyiben segítségre szorulnak, keressenek meg minket. Akár elhelyezéssel, akár az ellátásukban próbálunk segítséget nyújtani. Ne néhány kiló tápon múljon egy kutya sorsa!

Segítséget kérünk!

Keresünk egy máltai kislányt. A kutyusnak hormonproblémái vannak, ennek ellenére a tulajdonos tudta nélkül tovább adták tenyésztésre. Aki tud, kérem segítsen! A részleteket képpel együtt megtalálhatjátok az alábbi linken: http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria/allatok/kutyak/1667124 Aki tud valamit a kutyusról, kérem jelezze!

tovább >>


Yorki

3 kg-os yorki kisfiú keresi párját családalapítás céljából. Érdeklődni a 06205490694-es számon lehet Domokosné Ildinél.
Üdvözöllek!


tevékenységünket a Real Invest Union támogatja


   • Szolgáltatásainkkal segítséget szeretnénk nyújtani minden olyan tenyésztőnek, akinek a szaporítók miatt anyagi problémái támadtak .

  • Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy Magyarországon minden becsületes tenyésztő meg tudjon élni a munkájából, és a szaporítókat ki tudjuk zárni a piacról.

  • Pénzügyi szakemberek segítségével kidolgoztunk néhány módszert, ami megoldást jelenthet problémáikra és hatékonyabbá teheti munkájukat oly módon, hogy első sorban a kutyák érdekeit tartjuk szem előtt. 

  • Segítségünk nem csak profi tenyésztőknek szól, hanem mindenkinek, aki tevékenysége során a kutyák érdekeit tartja szem előtt.

  • Amennyiben az oldalon nem találna megoldást problémájára, kérjük jelezze, hogy további szakemberek bevonásával megtaláljuk a megoldást!
SZOLGÁLTATÁSAINKNAK ANYAGI VONZATA NINCS!!!Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll.Üzenetküldés
Itt jelentkezhet hírlevelünkre, ha elsőként szeretne értesülni újdonságainkról.

E-mail címed:
Szöveg:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!